Nom: A Contrallum

Obra: Reforma interior

Arquitecta: Eva Subirana Fernández

Superfície: 115m2

Any: 2015

[Adaptant els espais interiors per cercar la llum]

El projecte consisteix en la reforma interior d’un habitatge dels anys 60, amb una planta molt tancada sobre sí mateixa i dues zones clarament diferenciades: dia i nit. Els espais, molt subdividits, creen zones molt ombrívoles a la totalitat de la zona de dia, i tenen una relació gairebé nul·la amb el terrat existent.

La premissa principal del projecte és la relació amb l’exterior i la recerca de la llum a tota la zona de dia. Per aconseguir-ho s’adopta una estratègia molt clara i simple: connectar els tres espais que conformen la zona de dia per convertir-los en un únic espai principal, un espai diàfan, fluid, il·luminat i directament connectat amb el terrat exterior.

IMATGES ESTAT PREVI REFORMA I PROCÉS CONSTRUCTIU
DOCUMENTACIÓ GRÀFICA